Diner aan huis

Laat u verrassen en geniet van een unieke, culinaire ervaring bij u thuis.

Want met onze dienst Diner aan huis brengen wij de complete restaurant ervaring naar het comfort van uw eigen woning. Wij nemen u mee op een heerlijk gastronomisch avontuur met onze smaakvolle gerechten verdeeld over een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.

Menu

Bij VanHeesCooking stellen wij iedere keer opnieuw een verrassend menu samen, zodat u keer op keer kunt genieten van een bijzondere smaakbeleving. Wij verrassen u graag met verschillende soorten smaken en kleuren op uw bord, waarbij wij altijd rekening houden met eventuele allergenen en dieetwensen.

Of u nu met vijf gasten wilt genieten van ons heerlijke diner of met een groep tot 35 personen, wij passen ons aan aan uw wensen. Heeft u binnenkort een verjaardag, 21 diner of wilt u graag een privé chef in uw vakantiehuis, wij komen graag bij u langs.

Full Service

En het mooie is::bij VanHeesCooking hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwas! Servies en bestek regelen wij voor u en nemen wij ook weer mee. Wij bieden u een full service ervaring, waarbij wij elk aspect van uw maaltijd voor u regelen – zelfs de gevreesde schoonmaakbeurt. Zo kunt u en uw gasten zich volledig ontspannen en genieten van de persoonlijke aandacht en het heerlijke eten.

Laat ons u verrassen met een culinaire avontuur bij u thuis.
Boek vandaag nog onze dienst Diner aan huis en geniet van een heerlijke smaakbeleving voor elke gelegenheid!